Samarbeidspartnere

LIFTROLLER

Effektiv byggeplasslogistikk

Liftroller systemet består av en serie produkter som er utviklet for å løse logistikkutfordringer på byggeplasser. Systemet brukes på byggeprosjekter for en raskere, enklere og sikrere transport av material inn i bygg. Kunder verden over har spart store summer ved å ta i bruk logistikk løsningen fra Liftroller®. Ikke bare er den mer effektiv og rimeligere enn andre løsninger, den sparer også arbeiderne for tunge løft. Dette gir bedriften din store besparelser både på kort og lang sikt.


https://www.liftroller.no


SSP

Hose and Hydraulic Solutions

SSP står for Subsea Solution Products. De leverer til on/offshore industrien innen høy/lavtrykk og hydraulikk. Med eget instrumenteringsverksted in-house kan de bygge kundespesifikke pumpe enheter, kontrollpaneler, akkumulator rekker og tilbyr også lokal service som en del av porteføljen. De er ISO sertifisert og har også utstyr for utleie, både lang og kort tids leie.

SP er også en franchise avdeling for Hydroscand Norge AS, og har stor lager av slanger, koblinger og annet til hydraulikksystemer.


NIRO GRUPPEN

Tjenester innen eiendom og industri

NIRO Gruppen leverer ettertraktede tjenester innen drift og forvaltning av eiendom, og driftskritiske tjenester til onshore- og offshore-industrien.

Eiendom: drift og teknisk forvaltning av næringseiendom, borettslag og sameier

Industri: industrielle rengjørings- og vedlikeholdstjenester, både on- og offshore.

https://www.nirogruppen.no


DESIGN-STUDIO

Alt innen firmaprofilering

Design-Studio er totalleverandør av alt innen bildekor, helfoliering, skilt, print og vindusdekor.

De har dyktige grafiske rådgivere på huset og bistår gjerne med logo design, grafisk design, prosjektledelse og profileringsdesign for å nevne noe.

https://www.design-studio.no


ESPELAND REKVISITASENTER

Bilpleie - Lakk/karosseri - rustbehandling

Espeland Rekvisitasenter leverer en stor portefølje av tjenester innen bilpleie, lakk/karosseri og rustbehandling. Med over 40 års erfaring leverer de ytterste kvalitet og enestående service på sine tjenester. De har hele 7 avdelinger i Bergen og er en av Cartecs største forhandlere. De lakkerer alt fra store lastebiler til biler, kjøkkendeler og har også en egen avdeling for rustbehandling og tektylering.NORWEGIAN WASTE AGENCY

Tjenester innen avfallshåndtering

Norwegian Waste Agency leverer tjenester innen avfallshåndtering.

MAXXOL

Cleaning Technology

Maxxol leverer kjemikaler og utstyr innen rengjøring, bilpleie, båtpleie samt smøremidler og oljer. De er Norges eneste forhandler av Rymax Lubricants og har en stor portefølje av oljer, kjemikalier og smøremidler. De leverer også komplette vaskehaller og annet utstyr for bil og båtpleie. De har en egen serie av vask og poleringsprodukter for biler og båter.


BOOST MOTORSPORT

Kvalitet og tilgjengelighet

BOOST Motorsport leverer fuel, racing produkter og dekk. Med den beste race fuel i sitt sortiment har de alltid fuel på lager for rask levering. Enkel bestilling og service i ytterste grad. I tillegg er de forhandler av EXTREME racing dekk samt Mishimoto produkter.


NORWEGIAN SUPPLY & SERVICE

Produkter for maritim sektor

Norwegian Supply & Service er en ledende leverandør av produkter til den maritime sektoren. De har vinsjer, pullerter, sleperinger, fendere, leidere, elektromotorer og mye mer. De har levert til utstyr til mange store kaier rundt i Norge.


OME SOLUTIONS

Innovative accounting company

Ome Solutions is an authorized book keeping firm in Bergen. They customize solutions to suit companies all over Norway and have smart digital solutions to ensure efficient accounting.

https://www.omesolutions.no